Eladó Családi ház, Kecskemét

#144003829

CSAK NÁLUNK  
Eladó Családi ház

79 millió Ft

Kecskemét Kadafalva
Alapterület:
111 m2
Szobák száma:
nincs megadva
Állapot:
Kiváló
Építési mód:
Tégla

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
1 173 m2

Kecskemét-Kadafalva

Kecskemét-Kadafalva frekventált új építésű részén, eladó egy 2014-ben épült 112 m2 nettó hasznos alapterületű, kiváló állapotban lévő családi ház. A családi házhoz közvetlenül csatlakozik egy 32 m2 alapterületű fedett terasz.

Az épület egy 1173 m2 méretű önálló parkosított telken helyezkedik el, ahol egy különálló 48 m2 alapterületű dupla garázs is található.

A két épület között falazott kerítés húzódik a szomszédos telek irányában, így álmai szabad téri wellnes (dézsfürdő) részlegének is diszkrét hely biztosított.

Teherhordó falak 30 cm-es POROTHERM téglából készültek és 10 cm-es szigetelést kaptak, illetve a födémen 20 cm szálás szigetelés került elhelyezésre.

Az épület fűtését cirkó kazán biztosítja, de nappaliban egy kandallót is elhelyzetek, mely az egész épületet befűti. Az épületben 2 db hűtő-fűtő klíma is elhelyezésre került, így, ha remek tájolású tetőfelületre napelemek helyeznek, akkor a közvetlen energiafelhasználás már biztosított. A melegvíz ellátást vezérelt áramról üzemelő villanybojler biztosítja. Az épület rezsije nagyon alacsony.

A közvetlen terasz kapcsolattal rendelkező, nappali-konyhán túl további két teljes értékű szoba és egy félszoba található az épületben, így családok számára ideális választás e kiváló környezeteben lévő költségmentes családi ház.

A parkosított kertbe automata kapun keresztül lehet bejutni, illetve a kert öntözését fúrt kútról üzemelő automata öntöző rendszer biztosítja. A térburkolatok és a parkosítás robot fűnyíró könnyed telepítését teszik lehetővé.

További felszereltségek:

 - redőny, szúnyogháló

- riasztórendszer,

- öntözőrendszer,

- klíma