Eladó Családi ház, Kecskemét

#144003385

Eladó Családi ház

128 millió Ft

Kecskemét Belváros
Alapterület:
235 m2
Szobák száma:
6
Állapot:
Építési mód:
Tégla
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
580 m2
Cirkó
Vegyes
Összkomfort
Optikai
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Ritka gyöngyszem Kecskeméten

Kecskeméten igényes, belvárosi családi ház ELADÓ!

 

A ház 1981-ben Farkas Gábor Ybl díjas építészmérnök tervei alapján készült. Azóta több része fel lett újítva, szem előtt tartva az eredeti megjelenést.

Az ingatlan a belvárosban, a város gasztronómiailag legsokszínűbb részében van. Emellett rengeteg kis-és nagy bolt található a közelben.

A háztól legfejjebb 10 percre gyalog rengeteg oktatási intézményt találunk. Bölcsődéktől kezdve középiskolákig, elég színes a skála.

 

Ez a családiház a város központjában helyezkedik el, mégis egy csendes nyugodt kis utcában található. Világos falak, tágas terek , nagy ablakok jellemzik, ami megadja a ház alaphangultát.

 

Az udvar Bramac térkővel van burkolva. A kert füvesített, mediterrán növényekkel, kerti csappal és fúrott kúttal. Az udvari részen még  egy terasz is helyt kapott.

 

A 13 helyiségből álló ingatlan rendelkezik 2 légkondícionált hálószobával, 2 fürdőszobával , gardróbbal, vendégszobával és dolgozószobával. A pincében konditerem, egy biliárdszoba bárral és egy kamra is található.

 

Az ingatlan behatolás jelző rendszere beltéri riasztóból és kültéri infrasorompóból áll, távfelügyeleti bekötési lehetőséggel.

Az ingatlanban található egy fűtött garázs, műhellyel, ami előtt fedett kocsibeálló van.

 

Technikai adatok: 

 

A külső falak 30 centiméteresek és 10 centiméter EPS hőszigeteléssel és nemes vakolattal vannak ellátva. A belső válaszfalak téglából vannak. A födém betongerenda és kefni. A tető békéscsabai cseréppel van fedve. A nyílászárók anyaga fa, hőszigetelt üvegekkel. A padlózat hideg és meleg burkolatokkal épült.

 

A házban központi fűtés, kombi kazánnal, a földszinten és az emeleten padlófűtéssel. Az alagsorban radiátoros fűtés és kandallós fűtési lehetőség is van, szintenként külön hőmérsékletszabályzással. A földszinten a nappaliban látványkandalló hőlégbefúvással. Az emeleti hálószobákban inverteres klímák találhatóak.

 

Ha Kecskemét csendes, patináns belvárosi részén szeretne élni akkor Önre vár ez az ingatlan.

Nézzük meg együtt!